DHVM en Mayfield bundelen krachten in Nederlandse vastgoedmarkt

Tuesday 17 January 2017

De bedrijven DHVM Vastgoedmanagement en Mayfield Asset and Property Management gaan een nauwe samenwerking aan. Hierdoor ontstaat een nieuwe combinatie in het Nederlandse onroerend goed met een ijzersterke positie op het terrein van management, beheer, commercie en consultancy van commercieel vastgoed.

De twee bedrijven, die gaan samenwerken onder de naam DHVM-Mayfield, versterken en vullen elkaar naadloos aan met hun bestaande activiteiten. De nieuwe samenwerking leidt ertoe dat DHVM-Mayfield een veel sterkere positie krijgt in de Nederlandse markt voor nationale en internationale investeerders en eigenaren van vastgoed. Beide bedrijven zijn al op landelijke basis actief in commercieel onroerend goed, zowel in retail als in kantoren en logistiek.

De nieuwe onderneming kan dankzij de samenwerking aan opdrachtgevers een nog breder servicepakket aanbieden van consultancy- tot vastgoedmanagement. De combinatie kan kleine, middelgrootte en grote partijen op de Nederlandse markt bedienen met het opstellen van gedetailleerde portefeuille-strategie├źn, risicoanalyses, intensief beheer van vastgoed, relatiemanagement van huurders, begeleiding van aan- en verhuur, acquisitie en uitvoering van strategisch onderzoek voor vastgoedpartijen.

DHVM-directeur Huib Janssen en Jacco van Pelt, commercieel directeur van Mayfield, zien als voordeel van de samenwerking dat de twee ondernemingen samen onmiskenbaar sterker zijn dan elk afzonderlijk.

,,Dankzij het internationale netwerk van Mayfield zijn wij als combinatie een ijzersterke partner voor opdrachtgevers”, aldus Janssen. ,,Wij kunnen samen het complete pakket bieden van beheer tot en met consultancy. In combinatie met de persoonlijke aandacht die wij geven aan de huurders is dat een stap voorwaarts en levert voor de vastgoedeigenaren uiteindelijk meer rendement op.”

Jacco van Pelt beaamt dat beide bedrijven elkaar versterken. ,,Met de expertise van DHVM op het gebied van propertymanagement en onze ervaring als Mayfield op het terrein van assetmanagement in het vastgoed ontstaat een sterke combinatie.”

De deskundigheid binnen de twee bedrijven in combinatie met de intensieve, persoonlijke aandacht voor huurders en verhuurders van commercieel onroerend goed zet volgens Janssen DHVM-Mayfield op voorsprong: ,,Met onze persoonlijke aanpak en onze ambities zijn we volstrekt onderscheidend in een markt die we heel goed kennen en waarin we beiden reeds lang actief zijn.”

DHVM en Mayfield opereren momenteel nog vanuit Eindhoven, maar hebben de intentie om op korte termijn een nieuwe vestiging in Amsterdam te openen.

Einde persbericht

Informatie over de samenwerking

www.dhmf.eu

Directe bereikbaarheid en woordvoering

Huib Jansen:

06 53 80 10 67

h.janssen@dhmf.eu

Jacco van Pelt:

06 29 06 98 30

j.van.pelt@dhmf.eu

Bijlagen:

- foto’s directie DHVM-Mayfield
Directie DHVM (Huib Janssen) en Mayfield (Jacco van Pelt):Bedrijfslogo DHVM-Mayfield:


- Interview in verband met de aankondiging van de samenwerking.

Interview: HUIB JANSSEN EN JACCO VAN PELT IN INTERVIEW OVER SAMENWERKING