Onze Aanpak

Het maximaliseren van de waarde van kantoren, bedrijfsobjecten en winkelcentra vraagt om een gestructureerde, transparante en proactieve benadering van uw vastgoed manager op zowel het technisch, commercieel en financieel vlak. Als opdrachtgever profiteert u van onze grote hoeveelheid marktkennis en ervaring in vastgoedbeheer, die onze professionals ter beschikking staat. Voorts beschikken wij over mogelijkheden om u, indien gewenst, een full service dienstverlening te bieden. In Nederland heeft DHVM ruim 700.000m2 aan commercieel vastgoed onder management.

Voordelen van DHVM

DHVM Vastgoedmanagement staat voor persoonlijke aandacht. Persoonlijke aandacht voor de relatie en voor diens vastgoed. Dat betekent voor DHVM enerzijds 1 op 1 contact met de opdrachtgever, anderzijds een voor de huurders van het vastgoed aangename merkbare aanwezigheid, 24 uur per dag. DHVM ontzorgt. DHVM is voor huurders het aanspreekpunt bij uitstek, waar vragen en klachten adequaat worden behandeld.

Heeft u nog vragen over vastgoedbeheer bij DHVM? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze dienstverlening.