Financieel beheer houdt meer in dan factureren en jaarlijks indexeren. We zorgen voor een scherpe controle op incasso en treffen tijdig maatregelen wanneer dit onverhoopt nodig is. U heeft bovendien wanneer u maar wilt toegang tot alle financiële data via ons portal met inlogsysteem.

Financieel beheer

Optimalisatie van rendement op vastgoed begint met een correcte huuradministratie met alle bijbehorende afrekeningen van (service)kosten. Dit is mogelijk niet de meest uitdagende kant van vastgoedbeheer, maar het is wel uiterst belangrijk dat dit adequaat gebeurt. DHVM heeft het meest actuele automatiseringspakket voor correct administratief beheer in huis. Financieel beheer houdt meer in dan alleen factureren en jaarlijks indexeren; het vergt ook een scherpe controle op de incasso en het tijdig treffen van maatregelen waar dat onverhoopt nodig is.

Door het financiële beheer van vastgoed uit te besteden aan DHVM bent u verzekerd van een correcte huuradministratie. Dit resulteert in een aantal voordelen voor de vastgoedeigenaar:

  • Financieel overzicht
  • Transparante en tijdige afrekening van servicekosten
  • Adequaat debiteuren-beheer
  • Duidelijke en overzichtelijke huurafrekening
  • 24/7 digitaal toegang tot alle financiële data

Heeft u een vraag over financieel vastgoedbeheer bij DHVM? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en laat een bericht achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.