DHVM kan u de dagelijkse zorgen rondom het technisch beheer en onderhoud compleet uit handen nemen. We zorgen ervoor dat uw vastgoed er verzorgd bijstaat en voldoet aan de hedendaagse bouwkundige en installatietechnische eisen. Zo zorgen we dat uw panden aantrekkelijk blijven voor de huurders en blijft de waarde van uw panden gewaarborgd voor de toekomst.

Technisch beheer

Vastgoed dient er verzorgd bij te staan. Zowel bouwkundig als installatietechnisch dient het vastgoed te voldoen aan de daaraan gestelde eisen en aan de normen van de moderne tijd. Door hoogwaardig technisch beheer blijft de waarde van het vastgoed gewaarborgd voor de toekomst. DHVM garandeert dat de kwaliteit en uitstraling van het vastgoed op een hoog niveau blijven.

Met de aanwezige kennis en ervaring lost DHVM technische mankementen adequaat op. DHVM stelt een inzichtelijke meerjarenplanning op voor het te verwachten onderhoud, zodat verantwoorde investeringen tijdig gepland kunnen worden. Tevens worden inzichtelijke rapportages geleverd op basis waarvan beslissingen kunnen worden genomen. Heeft u een vraag over het uitbesteden van technisch vastgoedbeheer? Neem dan vrijblijvend contact op.

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en laat een bericht achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.