Over DHVM

DHVM biedt u vastgoedmanagement in de breedste zin van het woord. Van gedetailleerde portefeuillestrategieën en risicoanalyses tot intensief beheer van vastgoed, relatiemanagement van huurders, begeleiding van aan- en verhuur, acquisitie en uitvoering van strategisch onderzoek voor vastgoedeigenaren. Wij beheren en adviseren met als doel uw vastgoedportefeuille te optimaliseren, zodat u het maximale kunt halen uit uw investeringen.

Wie wij zijn

Wij zijn een team van ervaren vastgoedmanagers. Met onze jarenlange expertise op het gebied van commercieel, technisch en financieel beheer, bieden wij onze klanten vele voordelen. Wij werken op transparante wijze volgens duidelijke normen en waarden. Daarbij volgen wij altijd de gedragscode van de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

U kunt rekenen op heldere en persoonlijke communicatie met onze mensen. U heeft direct contact met de experts in ons team. We luisteren, denken mee en gaan actief voor u aan de slag. De communicatie is eerlijk en open, want alleen op die manier kunnen we een samenwerking creëren waar u werkelijk iets aan heeft.

Hoe wij werken

Wij hebben een breed dienstenpakket dat we in nauw overleg voor u op maat samenstellen. Niet elke vastgoedeigenaar heeft behoefte aan dezelfde diensten. Daar maken we duidelijke afspraken over. Zo weet u precies wat u aan ons heeft. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u en uw huurders effectieve en praktische oplossingen bieden. We transformeren leegstaand vastgoed naar courant vastgoed en zorgen dat courant vastgoed zijn waarde behoudt. Dankzij het internationale netwerk van onze partners, kunnen we u ook internationaal ‘lokaal’ van dienst zijn.

Strategisch én praktisch

Onze kracht is een strategische en praktische aanpak. We beginnen met een analyse. Wat is de huidige staat van uw vastgoed? Hoe staat het er technisch en bouwkundig voor? Hoeveel leegstand is er in de portefeuille? Biedt het huurderbestand mogelijkheden? Zijn er mogelijkheden voor functietransformatie? Vanuit onze analyse gaan we aan de slag met concrete en uitvoerbare oplossingen. Welke huurdersdoelgroep spreekt het pand aan? Wat zijn hun wensen en behoeften? Hoe zorgen we ervoor dat het pand zich onderscheidt van andere leegstaande panden in de buurt? Zijn er reeds makelaars geïnstrueerd en zijn dit de meest geschikte partijen? Doordat we renovaties in eigen beheer uitvoeren, kunnen we snel schakelen en makkelijk tegemoet komen aan uw wensen.